Spaak Rotterdam

Written by admin

Met Spaak kun je op avontuur in eigen stad. Ga met de tandem samen op avontuur en verzamel onderweg ingrediƫnten voor een (h)eerlijke picknick. Zo leer je elkaar en de stad (nog) beter kennen. Alle routes zijn op maat gemaakt, zodat het avontuur altijd bij jullie past. Kijk voor meer informatie op www.spaakrotterdam.com.

Achtergrond van Spaak

SPAAK Rotterdam is begonnen als wilde droom van Nine Perdeck en Nienke van der Straten. Het idee is ontstaan uit een passie voor duurzaamheid, liefde voor picknicken, kennis van ontwerpen, enthousiasme voor tandems (de leukste fietsen op aarde!), plezier in organiseren en een beetje idealisme. Al snel groeide het uit tot meer dan een idee en besloot Nine verder te gaan met het bedrijf. In mei 2017 is SPAAK geopend voor de eerste boekingen.

Nine: Met SPAAK wil ik mensen een nieuwe ervaring geven door middel van een avontuur voor twee in Rotterdam. Zo leren ze elkaar en de stad (nog) beter kennen. Ik ben een verantwoordelijke consument (of probeer dat te zijn), maar dat valt niet altijd mee. Met de avonturen steunt SPAAK projecten en ondernemers in Rotterdam met een filosofie waar ik achter sta. Uit onderzoek is trouwens ook gebleken dat ervaringen mensen gelukkiger maken. Dus SPAAK stimuleert geluk! Daar word ik dan weer gelukkig van. Kom SPAAK ook proberen, dan zie ik je bij het startpunt. Tot dan!